Wat zijn de kosten?

Wat niet geheel onbelangrijk is, zijn de kosten. Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van een stukadoor een prijskaartje. Doordat elk soort stucwerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van de maatgeving, is het waarschijnlijk wel begrijpelijk dat het moeilijk is om via de telefoon, e-mail, fax of brief een exacte offerte te verstrekken. De prijs van het te leveren werk wordt mede bepaald door onder andere het te gebruiken soort materiaal, de ondergrond, wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft.

Bijvoorbeeld:

– Het afplakken van vloeren en/of meubilair.
– Het plaatsen van hoeknaalden.
– Het aanbrengen van bewapeningsgaas bij scheuren in wanden en/of plafonds.
– Het voorbewerken van eventuele verontreinigde ondergronden.

Zodoende wordt het dus heel lastig om een reƫle prijsopgave op afstand te geven zonder het te behandelen project van te voren te hebben bekeken. Wilt u wel graag weten wat het werk gaat kosten, neem dan adderall precio contact met ons op en wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om een geheel vrijblijvende prijsindicatie te offreren.

 

foto btwBTW Laag Tarief

Op 1 januari 2000 heeft de overheid de BTW op schilder- en stucwerk tijdelijk verlaagd om de werkgelegenheid te bevorderen. Het verlaagde BTW-tarief geldt voor het schilderen en stucadoren van woningen die ouder dan 15 jaar zijn en die door particulieren worden bewoond. Bepaalde voorbereidings- en voorbehandelingswerkzaamheden die een schilder of stucadoor moet verrichten voordat wordt overgaan tot het eigenlijke schilder- of stucadoorswerk vallen ook onder het verlaagde BTW-tarief. Het verlaagde tarief is echter niet van toepassing als de werkzaamheden te ver afstaan van het eigenlijke schilder- of stucadoorswerk. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanbrengen van tegels of het plaatsen van een nieuwe wand alvorens met de schilders- of stucadoorswerkzaamheden begonnen kan worden. Voor u, als particuliere opdrachtgever, betekent de BTW-verlaging dat wij 13% voordeliger voor u worden! U kunt hier dus een groot voordeel uit halen mits uw woning buy provigil jonger is dan 15 jaar. In alle gevallen dient u een ouderdomsverklaring te ondertekenen. Deze verklaring moet bewijzen dat de woning 15 jaar of ouder is. De ouderdomsverklaring geeft u aan ons, die wij dan in onze administratie bewaren. Indien u gebruik wilt maken van deze regeling, dan kunt u het formulier hieronder downloaden.

Klik hier voor het downloaden van de brochure verlaagd BTW-tarief.
Klik hier voor het downloaden van het BTW-ouderdomsverklaring formulier.